MS KONFEKCIJA

KONFEKCIJA MS doo Bajina Bašta je preduzeće sa višedecenijskom tradicijom i sa izuzetno dinamičnim trendom razvoja u oblasti usluga u tekstilnoj industiji.

Ovo je pravi primer malog porodičnog preduzeća, osnovanog da se iskoristi dugogodišnje iskustvo iz oblasti tekstilne industrije sa jedne strane, i neizmerne energije upornosti i osećaja za biznis sa druge strane.

Preduzeće je počelo sa radom 22.05.2003. godine u zakupljenom poslovnom prostoru sa četiri radnika, da bi ubrzo povećavalo broj zaposlenih na osam, deset, dvadeset… Kako je rastao broj zaposlenih tako se menjao i poslovni prostor iz zakupa u zakup.

Shvativši manjkavost neadekvtnih zakupnjenih prostora, a i sa stalnim porastom potrebe za optimalnijim uslovima rada iz svih aspekata rada pa i sa aspekta bezbednosti i zdravnja na radu sa jedne strane i porastom obima proizvodnje sa druge strane, Vlasnik preduzeća se početkom 2007.godine odlučuje da uz pomoć investicionog kredita izgradi novu poslovnu zgradu po meri savremenih zahteva razvoja malih ali uspešnih privrednih društava.

Zašto smo jedni od pokretača privrede u okrugu

MS KONFEKCIJA DANAS

U jesen 2007. godine objekat u ulici Mihaila Pupina 12 se privodi nameni, a u saradnji sa Nacionalonom službom za zapošljavanje kroz zajedničke projekte zapošljavaju se novi radnici što je pravi primer saradnje preduzeća i državnih ustanova.

Istovremeno sa izgradnjom poslovnog prostora sa obezbeđenjem optimalnih uslova za bezbednost zaposlenih utvrđuju se i donose sva nova potrebna akta iz oblasti Zakona o bezbednosti i zdravlja na radu.

Danas je MS KONFEKCIJA savremena firma koja zapošljava preko 100 radnika, koja prati sve svetske trendove u oblasti tekstilne industrije i čije ime je sinonim za kvalitet, poslovnost, bezbednost i zdravlje na radu kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Kontaktirajte nas

Zaposleni u MS konfekciji su tu da Vam odgovore na sva pitanja

TELEFON: 031 861 561
MOBILNI: 063 77 30 771